Možnosti organizácií verejnej správy pri znižovaní daňovej kriminality na Slovensku - Kinčáková, Michaela
Efektívnosť daňovej sústavy a účinnosť daňovej legislatívy štátu závisí prevažne od toho, ako sa spoločnosť pozerá na daňovú disciplínu. Zrkadlovým obrazom tejto disciplíny je rozsah daňových únikov a schopnosť spoločnosti ich eliminovať na ekonomicky i sociálne prijateľnú úroveň.