Motivational orientation of young talented managers - Matkovčíková, Natália, 1982-
Motivácia k stabilizácii mladých nadaných manažérov. Diagnostika motivácie manažérov na báze Herzbergovej teórie. Manažéri a štyri motivačné typy osobnosti. Výsledky výskumu.