Riadenie výroby metódou kanban - Kokoška, Ladislav
Metóda riadenia výroby u súkromne hospodáriaceho roľníka, ktorá by vylepšila výrobný proces, redukovala zásoby, viedla k úspore času a podporovala plynulosť výroby pri náraste sortimentu.