Trendy kulturního managementu - řízení muzeí ve Velké Británii - Kostihová, Kristýna
Nový prístup riadenia múzeí a galérií vo Veľkej Británii, zhodnotenie ich metódy, finančná návratnosť a úspešnosť očakávania. Možnosti aplikácie tohto spôsobu riadenia na múzeá v Českej republike.