Prenájom nehnuteľnosti a daň z príjmov - Rabatinová, Marcela, 1977-
Prenájom nehnuteľnosti, ktorá je zaradená do obchodného majetku a uplatnenie si skutočných výdavkov na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov z prenájmu. Ak nie je prenajímaná nehnuteľnosť zaradená do obchodného majetku, výdavky spojené s používaním takéhoto majetku sú výdavkami na osobnú potrebu daňovníka súvisiacu s využívaním jeho osobného majetku na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov podľa zákona o dani z príjmov.