Vymeriavací základ na účely sociálneho poistenia - Rabatinová, Marcela, 1977-
Určenie vymeriavacieho základu samostatne zárobkovo činnej osoby na účely sociálneho poistenia v prípade vzniku povinnej účasti na nemocenskom a dôchodkovom poistení samostatne zárobkovo činnej osoby.