Informatizácia marketingu v podniku - Ratulovská, Petra
Využívanie prostriedkov IKT pri marketingových činnostiach. Analýza procesov informatizácie v podnikoch pekárenskej a cukrárenskej výroby a používanie internetu so zameraním na zvyšovanie konkurencieschopnosti marketingovými aktivitami.