Prekvalifikácia a problémy na trhu práce - Šebej, Peter
Prekvalifikácia je jedným z procesov, keď sa môže dosiahnuť zlepšenie zhody ponuky a dopytu po zamestnancoch. Pojem prekvalifikácie si vytvorili personalisti, aby sofistikovane odmietli záujemcov, ktorý naozaj majú všetky vlastnosti splniť požadované kvality pre ponúkané miesto.