Výber vhodnej metódy ocenenia investícií - Frnková, Veronika
Nové teórie oceňovania investícií umožnili zahrnúť do hodnotenia investície aj hodnotu strategických rozhodnutí manažmentu v priebehu celej životnosti investície.