Vybrané prístupy k riadeniu výkonnosti podnikových procesov - Kádárová, Jaroslava
Podniky musia byť flexibilné, ak si chcú udržať dobrú pozíciu na trhu a obstáť vo stále rastúcej konkurencii. Cieľom zlepšovania výkonnosti podnikov je dosiahnuť takú zmenu, ktorá bude v pozitívnom smere zvyšovať alebo znižovať úroveň tohto procesu.