Deti nie sú naša budúcnosť - Záborský, Ján
Kniha amerického novinára J. V. Lasta s názvom What to expect when no one`s expecting (Čo čakať, keď nik nie je v očakávaní). Vysvetlenie základných demografických pojmov a príklady z praxe. Znižovanie plodnosti v priamej úmere s rastom životnej úrovne. Možnosť zvýšenia pôrodnosti štátnymi zásahmi. Krst ako motivácia na zvýšenie pôrodnosti v Gruzínsku. Imigrácia - riešenie, ale nie všeliek.