Základné prístupy k ohodnocovaniu pohľadávok - Rybárová, Daniela, 1967-
Vymedzenie pojmov používaných pri ohodnocovaní. Všeobecná hodnota majetku a metódy jej stanovenia. Stanovenie všeobecnej hodnoty pohľadávok v zmysle platnej legislatívy. Výnosové ohodnotenie pohľadávok podnikateľskou metódou. Určenie miery kapitalizácie. Riziko pohľadávky.