Fyzická osoba dosahujúca výlučne príjmy zo závislej činnosti podáva daňové priznanie typu A - Kušnírová, Jana, 1977-
Dve možnosti vysporiadania daňovej povinnosti fyzickej osoby dosahujúcej príjmy zo závislej činnosti. Daňové priznanie riadne, opravné a dodatočné. Výpočet základu dane. Príjmy mimo územia Slovenskej republiky. Daňový nedoplatok, daňový preplatok. Poukázanie daňovej platby daňovému úradu na pridelené vlastné číslo účtu.