Ekonomické reformy v Kórejskej ľudovodemokratickej republike - Lipková, Ľudmila
Osobitosti ekonomického vývoja KĽDR, jej geografické podmienky, história, nastolenie politickej diktatúry a centrálne plánovanej ekonomiky, vplyv jednotlivých severokórejských vodcov Kim Il Sunga, Kim Čong Ila a Kim Čong Una na ekonomiku krajiny.