Aktuálna ekonomická výkonnosť štátov BRICS v globálnom kontexte - Draková, Silvia
Analýza ekonomickej výkonnosti štátov BRICS v globálnom kontexte, úvahy o skutočnej ekonomickej sile týchto štátov. Objasnenie podstaty najbežnejšie používaných ukazovateľov hodnotenia ekonomickej výkonnosti, analýza aktuálnej ekonomickej výkonnosti štátov sveta z globálneho hľadiska a porovnanie ekonomickej výkonnosti šiestich štátov s najvyšším vyprodukovaným HDP a štátov BRICS navzájom využitím magických štvoruholníkov.