Kritická komparácia prístupov k meraniu trvalo udržateľného rozvoja - Fodorová, Veronika
Teoretické východiská trvalo udržateľného rozvoja. Trvalo udržateľný rozvoj podľa Brundtlandovej správy. Referenčný rámec trvalo udržateľného rozvoja. Meranie trvalo udržateľného rozvoja. Indikátory trvalo udržateľného rozvoja OSN. Vybrané prepojenia indikátorov trvalo udržateľného rozvoja OSN s medzinárodnými rámcami trvalej udržateľnosti.