Kľúčové otázky integrácie krajín západného Balkánu - Gabrielová, Petra
Špecifické črty integračného procesu krajín západného Balkánu do EÚ. Základné podmienky členstva a krajiny západného Balkánu. Plnenie špecifických podmienok členstva u krajín západného Balkánu. Na ceste západného Balkánu do EÚ však stojí ešte množstvo prekážok, s ktorými sa tieto krajiny musia vyrovnať.