Demografický vývoj Európy - Grešš, Martin, 1978-
Analýza vývoja populácie v Európskej únii ako celku, v ktorej dochádza k postupnému starnutiu obyvateľstva, čo môže mať vplyv na výkonnosť jednotlivých ekonomík členských štátov a na zabezpečenie financovania potrieb populácie z verejných zdrojov.