Zahraničná politika v americkej prezidentskej kampani 2012 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Zahraničná politika je jednou z tém každej volebnej kampani v USA. Rozdielne pohľady súčasného prezidenta Baracka Obamu a jeho republikánskeho vyzývateľa Mitta Romneyho na oblasť zahraničnej, ako aj bezpečnostnej politiky. Boli ale názory oboch kandidátov v tejto oblasti skutočne rozdielne?