Logistika - príležitosť pre Slovensko - Frnková, Veronika
Význam logistiky vo svete zasiahnutom globálnou krízou. Spôsoby zefektívnenia transformačných (výrobných a distribučných) procesov, ako aj čo najefektívnejšie dodanie produktu k zákazníkovi.