Podpora riadenia a rozhodovania informačnými technológiami - Šupšák, Rastislav, 1988-
Informačné systémy na podporu strategického riadenia. Systémy Business Intelligence. Zdrojové informačné systémy pre riešenia BI. Nástroje systémov Business Intelligence. Nové trendy v oblasti systémov Business Intelligence. Dodávatelia systémov Business Intelligence.