Úroveň zručností v práci s informačno-komunikačnými technológiami - Kokles, Mojmír
Digitálna gramotnosť a znalostná spoločnosť. Systém ukazovateľov merania informačnej spoločnosti. Aktuálny stav rozvoja znalostnej spoločnosti. Úroveň digitálnych zručností v Európe a na Slovensku. Úroveň digitálnych zručností študentov Fakulty podnikového manažmentu. Požiadavky digitálneho pracovného trhu vo vzťahu k vzdelávacím systémom.