Příčiny nekonvergence bývalé NDR - Kouba, Luděk
Hospodársky vývoj bývalej NDR za uplynulé dve desaťročia. Príčiny dlhodobého úpadku ekonomickej aktivity východného Nemecka. Transformačné problémy nekompatibility západných a východných inštitúcií. Sociálno-psychologické faktory.