Vývoj štruktúry automobilového priemyslu v regióne strednej Európy pred a po roku 1990 - Lukáč, Milan
Automobilový priemysel v strednej Európe pred rokom 1990. Automobilový priemysel v štátoch V4 po roku 1989. Vývoj produkcie automobilov v EÚ a štátoch V4. Podiel exportu automobilového priemyslu na celkovom exporte krajiny (V4, Česko, Maďarsko, Slovensko).