Využitie evolučných stochastických algoritmov v optimalizácii procesných máp - Filanová, Jana, 1967-
Problematika podnikových procesov. Funkčné a procesné riadenie. Zdokonaľovanie procesov. Business process reengineering (BPR). Analýza procesov a procesné mapy. Modelovanie procesných máp. Reprezentácia sieťových grafov. Reprezentácia stromov. Evolučné stochastické optimalizačné algoritmy. Návrh optimalizácie sieťových grafov.