Porovnanie analytických softvérov pri spracovaní dát - Hanák, Róbert, 1979-
Dostupné a rozšírené softvéry, ktoré je možné použiť na analýzu ako aj štatistické spracovanie dát: MS Excel, verzia 2007, IBM SPSS, verzia 19, PSPP, verzia február 2012 - ich charakteristika a analýza. Porovnanie cien. Porovnanie rýchlosti inštalácie, otvorenia, vypočítania konkrétnej úlohy a náročnosti na výpočtovú kapacitu. Porovnanie funkčnosti a analytického aparátu. Deskriptívna štatistika. Porovnanie priemerov (nezávislý t test).