Čo skrývajú nezvyčajné názvy povolaní - HR - Ševčíková, Kamila
Pokračovanie článku o názvoch nezvyčajných povolaní. HR manažér ľudských zdrojov a ich užšie špecializácie. HR consultant, HR generalist, HR director.