Riadenie zisku prostredníctvom riadenia objemu produkcie podniku - Teplická, Katarína
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o riadení zisku v podniku. Stanovenie ďalších ekonomických ukazovateľov, ktoré sú pre maximalizáciu tržieb dôležité.