Ako rozhýbať firmu - Uriga, Ján
Spoločné vízie a stratégie firiem - potreba inovovať. Ambicióznosť zamestnancov a inovácie. Vytváranie inovatívneho prostredia a vhodný spôsob vedenia a riadenia. Rýchlosť reakcie na na novú situáciu. Zmena ako prirodzená črta firemnej kultúry. Základ úspešnej inovácie - správne definovať problém, ktorý sa má riešiť.