Talent manažment v medzinárodnom kontexte - Roháľová-Ilkivová, Hana
Pojem talent manažment. Medzinárodné výskumy v oblasti talent manažmentu. Výskum v podmienkach stredoeurópskeho regiónu – slovenský trh. Analýza ľudských zdrojov konkurenčnej výhody. Výskum v severoamerickom regióne, v anglickom prostredí, v ázijskom regióne. Porovnanie výsledkov výskumu.