Organizačné prostredie zahraničnej politiky Slovenskej republiky - Satková, Monika
Komparácia organizačných prostredí Slovenskej republiky a Českej republiky, s dôrazom na hlavných aktérov a inštitúcie, ktorých postavenie v zahraničnej politike je vymedzené ústavami týchto štátov. Zahraničnopolitická analýza, modely organizačného procesu a byrokratickej politiky so zameraním na aktérov a štruktúry organizačného prostredia.