Recenzný posudok na predkladanú monografiu „ Finančná gramotnosť na základných školách “ - Baláži, Peter
Recenzia na monografiu, ktorá bola vypracovaná v rámci projektu KEGA 493 s názvom Finančná gramotnosť na základných a stredných školách.