Perspektívy vývoja financovania do výskumu a vývoja v podmienkach Slovenskej republiky - Vongrej, Marián
Úroveň vedy a výskumu v Slovenskej republike v porovnaní s vyspelými krajinami Európskej únie. Perspektívy vývoja financovania do výskumu a vývoja v podmienkach Slovenskej republiky.