Nákupní strategie - single a multiple sourcing - Kašparová, Jana
Analýza rozdielov medzi stratégiami single a multiple sourcingu v podmienkach oligopolného trhu s čiastočne diferencovaným produktom v prípade nákupu položiek so strategickým významom pre podnik.