Porovnanie výdavkov na vedu, výskum a vývoj v podmienkach Slovenskej a Českej republiky - Vongrej, Marián
Úroveň vedy a výskumu v Slovenskej republike v porovnaní s Českou republikou. Súčasný stav, rozdiely a podmienky investovania do vedy, výskumu a vývoja medzi porovnávanými krajinami.