Nerovnomerné oživenie rastu svetovej ekonomiky - Trnovský, Karol, 1983-
Nerovnomerný priebeh oživenia budúceho vývoja svetovej ekonomiky po vypuknutí krízy v rokoch 2008 a 2009. Prognózy Svetovej banky a štúdie OECD či OSN. Najväčší svetový producenti a ich postavenie v najbližších desaťročiach.