Prirodzené bariéry trvalo udržateľnej spotreby slovenských seniorov - Kopaničová, Janka, 1979-
Trvalo udržateľná spotreba a seniori. Prirodzené bariéry správania sa v súlade s filozofiou trvalo udržateľnej spotreby. Špecifiká spotrebiteľského správania seniorov. Výsledky výskumnej štúdie zameranej na zisťovanie hodnôt, postojov a spotrebiteľského správania seniorov. Bariéry trvalo udržateľnej spotreby u seniorov.