Hodnotenie udržateľného rozvoja na Slovensku - Kollár, Vojtech
Udržateľný rozvoj a Európska únia. Meranie udržateľného rozvoja. Udržateľnosť ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti. Indikátory udržateľného rozvoja. Modelovanie a hodnotenie udržateľného rozvoja. Model hodnotenia indikátorov udržateľného rozvoja.