Katalóg cestovnej kancelárie - jeho tvorba a distribúcia - Pompurová, Kristína
Katalóg je základný komunikačný, prezentačný a propagačný nástroj cestovnej kancelárie. Aby mohol vo vzťahu k zákazníkom plniť svoje funkcie, dôležité je venovať primeranú pozornosť jeho tvorbe (kreatívnemu návrhu, tlači) a distribúcii. Ide o náročný proces (organizačne, finančne), ktorý pozostáva z viacerých fáz a často sa na ňom podieľajú aj externé inštitúcie. Analýza tvorby a distribúcie katalógov vo vybraných slovenských cestovných kanceláriách.