Rastúca dôchodková a majetková nerovnosť - národný, regionálny a globálny kontext - Rozborilová, Dária
Narastajúca dôchodková a majetková nerovnosť predstavuje jeden z hlavných fenoménov začiatku 21. storočia. Diskusia k danej problematike špecifikuje niektoré alternatívne opatrenia, ktoré by eliminovali ďalší prudký nárast dôchodkovej a majetkovej nerovnosti.