Medzinárodná migrácia kvalifikovanej pracovnej sily z pohľadu praxe SR - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Oblasť zamestnávania kvalifikovaných pracovných síl a oblasť pracovnej migračnej politiky v podmienkach Slovenskej republiky. Odporúčania, ktoré by mohli prispieť k zintenzívneniu tokov kvalifikovaných migrantov na Slovensko.