Mlekomaty - nowy sposób bezpośredniej sprzedaży mleka surowego w Polsce - Kosiorowska, Małgorzata, 1978-
Nové spôsoby priameho predaja surového mlieka konečnému spotrebiteľovi. Rozmiestnenie mliečnych automatov v Poľsku