Foreign direct investment in Sobrance district. Why and where to invest? - Pčolinská, Lenka
Silné a slabé stránky okresu Sobrance. Príležitosti a hrozby okresu, ktoré môžu ovplyvniť jeho budúci rozvoj a posilniť priame zahraničné investície v tejto oblasti.