Ekonómia šťastia - nový prístup v ekonomickej teórii - Muchová, Eva, 1961-
Rôzne aspekty ekonómie šťastia ako relatívne nového prístupu v ekonomickej teórii. Blahobyt a šťastie závisí od mnohých ďalších ukazovateľov, ktoré HDP neberie do úvahy. Ekonomický blahobyt je širším konceptom ako HDP, prispievajú k nemu kategórie ako voľný čas, bohatstvo a netrhové aktivity.