Hlavné nástroje riešenia dlhovej krízy v eurozóne - Lennerová, Ivana, 1979-
Súčasná kríza tlačí na hlavných predstaviteľov eurozóny, ktorí sa snažia dostať situáciu pod kontrolu prostredníctvom rôznych opatrení. Zabránenie rozpadu eurozóny a nastolenie fiškálnej disciplíny.