Bezpečnostné manažérstvo a systém informačnej bezpečnosti - Rusko, Miroslav
Bezpečnosť informácií a súvisiace právne predpisy. Systém manažérstva informačnej bezpečnosti. Metriky informačnej bezpečnosti. Normy informačnej bezpečnosti. Systém riadenia informačnej bezpečnosti podľa ISO 27001: 2005.