Teória verejnej voľby a perspektívy makroekonomickej analýzy - Čaplánová, Anetta, 1967-
Analýza perspektív prínosu teórie verejnej voľby do makroekonomickej analýzy v kontexte formovania novej ekonomickej paradigmy. Hlavné smery vývoja teórie verejnej voľby pre hľadanie novej paradigmy.