Veltrhy a výstavy jako nástroj marketingové komunikace vysokých škol - Morská, Barbara
Definovanie veľtrhov a výstav a ich postavenie v komunikačnom mixe. Klasifikácia veľtrhov a výstav. Komunikačné väzby na veľtrhoch a výstavach. Proces prípravy účasti na veľtrhu. Zhodnotenie efektívnosti účasti na veľtrhu.