Nacionaľnyj mentalitet i kommunikativnoje povedenije: sravniteľnyj analiz slovakov i russkich - Strelková, Katarína
Porovnanie komunikačného správania a národnej mentality dvoch slovanských národov - Slovákov a Rusov, spoločné a rozdielne znaky.