Using translation methods as one of the methods supporting the development of communicative competence in teaching English - Adamková, Miriam
Anglický jazyk ako cudzí jazyk v kontexte Európskej únie. Anglický jazyk v kontexte prekladovej metódy ako metódy podporujúcej rozvoj komunikatívnej kompetencie. Využitie metódy prekladu ako odrazového mostíka pre ďalšie rozvíjanie jazykových zručností, predovšetkým hovorenia a písania.